Lite nytt i sminkväskan – Lancom

Idag praoade jag min första dag på sminkaffären Kicks som jag också kommer att göra hela veckan 🙂 Det fanns faktiskt inte så jättemycket att göra idag, men imorgon ska det komma in massa nya produkter som ska ut i affären. Så förhoppningsvis kan jag hjälpa till lite då 🙂

Idag fick jag i alla fall en liten goodie bag från en av de som jobbar där, för att jag monterade hennes babyleksak.. Haha, nej men det var kul! Jag blev väldigt nöjd med sakerna jag fick också! Allt jag fick var från Lancom vilket var trevligt eftersom att jag inte hade något därifrån innan 😀

0IMG_4461 0IMG_44620IMG_4469 0IMG_44810000000PicMonkey Collage

Kram Ellen

Det här inlägget postades i Allmänt, Shopping. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *