Gymnasiemässan

I torsdags var det gymnasiemässan  inne i Conventum i Örebro. Jag och min kompis Ängla stod i Virginskas monter från 9.00 till 15.00 och marknadsförde vårt program. Detta fick vi göra pågrund av att vi är instagram ambassadörer för hantverksprogrammens instagram på våran skola. Det är alltså vi som står bakom kameran på instagramkontot @hantverk.virginska. Ni får gärna gå in och följa den för att se vad vi gör på de fyra hantverksprogrammen: florist, frisör, textil och design och stylist :)

image3-6 image1-22 image2-13

This entry was posted in Skola. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>