Nya inköp

Eftersom att jag går i skola i Örebro och att jag nästan varje dag har väldigt långa hål, blir det att jag går på stan ganska ofta. Det blir mycket fönster shopping men ibland blir det även att något följer med hem. De senaste dagarna har jag faktiskt köpt en del saker, vilket inte är bra för min plånbok, haha! Jag har köpt väskan som ni ser på bilderna, skorna, nylon-strumpbyxorna och även klänningen. Allt som jag har på mig på dessa bilder är helt enkelt nytt. Dock så är inte klänningen köpt i Örebro, utan i Degerfors på en butik som heter Thomas kläder som jag praktiserar på en dag i veckan. Det finns väldigt mycket fina kläder där faktiskt 🙂

0dsc05974 0dsc05981 0dsc05989 0dsc05980

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *