Today’s makeup

Detta är dagens sminkning men som ni ser har jag inte samma färg på ögonskuggan på båda ögonen. Jag har orange ögonskugga på ena ögat och blå på det andra. Detta är för att jag fick en uppgift från skolan som gick ut på att göra en kontrasverkan på ena ögonen och fördubblingseffekt på det andra ögat. Kontrastverkan är när man tar en färg som i färgcirkeln är mitt emot den färgen man har på ögonen. Jag har blåa ögon så i mitt fall funkar orange bra för att framhäva den blå färgen i mina ögon.

Fördubblingseffekt är när man applicerar en ögonskugga som är samma färg som man har på ögonen. Alltså i mitt fall blå 🙂

0IMG_9211 0IMG_9170 0IMG_9210 0IMG_9201 0IMG_92020IMG_9171 0IMG_9189

Kram Ellen

Det här inlägget postades i Today's makeup. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *