Senaste smink inköpen

På bilderna ser ni lite saker som jag köp under den senaste tiden. En ansiktsmask från Lush som jag köpte när jag var i Stockholm för några veckor sedan. Jag har använt den några gånger och jag tycker att den gör huden väldigt mjuk och fräsch, den luktar även väldigt gott.

De andra tre sakerna köpte jag när jag var i Örebro förra helgen. En ögonbrynspenna från NYX som jag sägs vara den billiga versionen av Anastasia beverly hills brow wis. Jag har provat pennan två gånger nu, och jag gillar den verkligen. Den är lätt att jobba med och det ger ett fint resultat, det ända jag inte riktigt gillar med den är att den är lite för varm i färgen, men det funkar ändå. Sedan har jag köpt en foundation från Max factor som jag än så länge inte har testat men jag hoppas att den är bra. Jag köpte även ett läppstift från The Balm i färgen Mai billsbepaid och det är mitt nya favorit läppstift! Jag har använt den nästan varje dag sedan jag köpte den. Så himla fin är den, både färgen och texturen är prefekt 😀

0IMG_8422 0IMG_8415

Kram Ellen

Det här inlägget postades i Shopping. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *