Halland

Hej allihopa! Just nu är jag hos min släkt i Halland. Jag, min pappa och min syster åkte hit för några dagar sedan för att fira jul här och umgås med släkten. Igår firade vi jul lite smått genom att öppna julklappar och äta god mat. Vi hann också med att besöka Gekås en stund igår. Jag köpte inget speciellt faktiskt. Endast några par lösögonfransar 🙂

Idag ska jag inte göra nått speciellt. Jag ska bara ta det lugnt och vila tror jag, jätteskönt ska det bli haha. Nu väntas mat i alla fall, vilket jag är jätte taggad för då jag är väldigt hungrig. Porterstek serveras idag, mums!

0DSC04055 0DSC04054 0DSC04152 0DSC04104 0DSC04042

Hahha ego Ellen var igång igår 😀

Kram

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *