Lockar

På stylist lektionen i måndags jobbade vi med hår. Vi tränade både på att göra olika flätor och på olika tekniker att locka hår. På bilderna nedan hade Sandra i min klass lockat mitt hår med hjälp av varma rullar som man rullade in i håret och lät svalna innan men sedan tog ut dem och fick stora lockar. Superfina lockar tyckte jag det blev :D Dock så höll det inte så länge, de gick ur redan efter bara nån timme vilket var lite tråkigt men det var ju fina ett tag i alla fall, haha!

0image10image2

Kram Ellen

 

This entry was posted in Hår, Skola. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>