Outfit

Gårdagen var en lyckad dag! Den roligast dagen på länge faktiskt 😀 Jag startade dagen med att gå upp klockan sju för att ta en skön joggingtur i det fina vädret. Efter det åkte jag och min kompis Elin och fotade (resultatet på bilderna ser ni nedan), vilket var jättekul då vi inte hade gjort det på länge. Väldigt coola bilder blev det också tycker jag! Sedan drog jag och Elin iväg till mataffären för att träffa ett gäng härliga människor från min gamla klass och samt köpa mat som vi skulle grilla senare på kvällen. Vi spenderade kvällen på en strand där vi grillade, badade och hade det supertrevligt! Sedan åkte vi hem till Elin och umgicks lite där också innan alla åkte hem. En super lyckad dag som måste göras om 😀

Idag ska jag ock pappa åka till Örebro för att köpa en ny kamera till mig! Superspännande! Jag kommer berätta mer om det senare 🙂

0IMG_0813 0IMG_07780IMG_07470IMG_08460IMG_07220IMG_09780IMG_06280IMG_07140IMG_0602Byxor-Gina/ Linne-H&M/ Kappa-Zara/ Solglasögon-Gina

Foto : Elin

Kram Ellen

Det här inlägget postades i Today's outfit. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *