Dålig dag

Idag har jag verkligen inte haft en bra dag. Min hud har varit så torr på näsan och det gör mig på dåligt humör. Jag hann inte peela mitt ansikte i morse eftersom att jag var lite sen till skolan. Så jag gick nästan direkt in på Foundation (efter hudkräm och primer förstås). Och då blev det inte bra kan jag säga. Foundation kan ju ibland framhäva de torra områdena, och det var det som hände idag. Jag hade ju såklart inte tid at tvätta av sminket och göra om det, så jag fick ha en torr näsa i skolan idag. Den var inte jättetorr och det syntes inte så jättemycket men jag kände mig inte alls lika fin i alla fall. Så mitt självförtroende var inte på topp direkt.. Ville bara hem under hela skoldagen! 🙁

Men nu har jag tagit tag i problemet och både peelat min hud och applicerat en ansiktsmask i hela ansiktet, som jag fortfarande har på mig just nu. Och medans jag ändå höll på så slängde jag i en hårinpackning i håret också. Håret behöver ju också lite vård ibland. Men nu ska jag ta en varm dusch och dunka lite musik. Det blir ju Happy Little pill som vanligt 😉

På bilderna nedan ser ni vilken ansiktsmask och hårinpackning jag använde. Hårinpackningen är faktiskt både ett silverschampo och en inpackning i ett, så den både tar bort de gulatonerna i håret och vårdar det, superbra! Men som ni ser så är den snart slut så jag ska köpa en ny snart..

0IMG_03060IMG_0285

Kram Ellen

Det här inlägget postades i Allmänt, Hår, Hudvård. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *