NYX Soft Matt Lip Cream – Tokyo

Jag köpte ett Nyx soft matt lip Cream för några dagar. Jag har testat de nu i några dagar och jag tänkte dela med mig av mina åsikter om denna läpprodukt.

Produkten heter alltså Soft matt lip Cream och kommer ifrån Nyx. Den har en formula som ett läppglans först när man applicerar den och sedan blir det matt på läpparna. Den har jättebra täckning och ser ut som ett läppstift på läpparna, vilket jag tycker är bra eftersom att jag inte är så stort fan av läppglans. Den har dock ganska dålig hållbarhet vilket är lite tråkigt. Men man kan ju alltid ha med sig den lilla produkten i jackfickan och applicera lite mer när det försvinner. Inget större problem enligt mig.

Läpparna kan också se lite torra ut med läppglanset/läppstiftet ibland tycker jag. Men det kan man lösa genom att lägga på lite läppbalsam under produkten. Jag hade inte läppbalsam på bilderna nedan och därför ser mina läppar lite torra ut, men som sagt det går att fixa.

Jag har i färgen Tokyo viket är en ljusrosa och fin färg. Det finns också många andra färger att välja bland. Priset på denna produkt är 95kr, vilket jag tycker är jättebilligt och bra för denna fina läpprodukt. Jag rekomederar vekligen er att testa denna om ni är ute efter en billig matt läpprodukt 😀

0IMG_7923 0IMG_7904 0IMG_7930 0IMG_7937 0IMG_7941

Kram Ellen

Det här inlägget postades i Ellen gillar, Första intryck. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *