IsaDora Nude Sensation Fluid foundation

Jag provade IsaDoras nya Foundation idag. Den heter Nude Sensation Fluid Foundation (vilket rimmar,haha 😉 ). Den kändes väldigt lätt på huden och höll sig hyfsat bra under hela dagen. Kände att jag ville ”toucha” upp den lite på näsan efter några timmar, då jag kände att foundationen hade försvunnit lite just där. Men annars tyckte jag att den var jättebra! En bra Foundation till ett jättebra pris 🙂 Jag rekommenderar verkligen denna produkt 😀

På bilderna nedan har jag endast använt IsaDoras Foundation med pytte, pytte lite concealer precis under ögonen 🙂

0000PicMonkey Collage 0IMG_1703 0IMG_1848 0IMG_1862

Kram Ellen

Det här inlägget postades i Ellen gillar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *