MAC Lipstick Creme Cup

Jag fick ett jättefint läppstift från MAC i julklapp som jag bara älskar! Det är i färgen Creme Cup och är verkligen den perfekta färgen enligt mig! Jag har använt det nästan varje dag sedan jag fick det, haha! 😀

Det finns ett annat läppstift från MAC som ser exakt likadant ut. Det heter Angel och den har varit min favorit i snart ett år nu. Jag ser verkligen ingen skillnad mellan dem. Det enda som skiljer dem åt är att Creme cup är ett cremesheen läppstift, vilket ger en väldigt krämig effekt på läpparna medans Angel är ett Frost läppstift, vilket ger en liten mer skimrig effekt. Men den skillnaden märks inte av alls dock. Båda är lika finna läppstift 🙂

Jag har ett antal MAC läppstift nu och jag bara älskar dem. De är lite dyra men det är det värt! Hade tänkt att göra en video där jag visar alla mina MAC läppstift snart, so stay tuned! Kanske kommer videon upp imorgon 😉

0IMG_9734 0IMG_9740 0IMG_9741 0IMG_9711 0IMG_9721

Kram Ellen

Det här inlägget postades i Ellen gillar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *