Toppen på önskelistan

Julen börjar närma sig med stormsteg och det börjar bli dags att skriva en liten önskelista 🙂 Jag önskar mig faktiskt inte så jättemycket i år. Mest pengar och läppstift faktiskt. Jag älskar läppstift såååå mycket! Det är verkligen mitt favorit smink! Det bästa läppstift märket tycker jag är MAC. De har så många olika fina läppstift! De jag har fastnat lite extra för just nu är ”brave”, ”creme cup” och ”creme in your coffee”. De är så fina allihopa! Jag kunde dock inte hitta så jätte bra bilder på dem, men de här får duga. Alla bilder är tagna från Google 🙂

Vad önskar du dig i julklapp? Eller föredrar du kanske hellre att ge bort julklappar? Jag tycker personligen mer om att få julklappar men visst kan det vara kul att ge bort också 😀

IMG_7996.JPG

IMG_7997.JPG

IMG_7995.JPG

Alla läppstift ser väldigt lika ut på bilderna men det är de inte 🙂

Kram Ellen

Det här inlägget postades i Ellen gillar, Ellen vill ha. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *