Nytt silvershampoo

Idag åkte jag och min kompis Emelie in till centrum för att jag skulle köpa ett silver shampoo och efter vi hade gjort det gick vi och tog en fika. Jättetrevligt hade vi 🙂

Silver shampoot jag köpte är i alla fall från ett märke som jag aldrig har hört talas om innan. Det hette i alla fall Eugene Perma Paris. Haha, lite svårt att uttala kanske men det funkar 😉

Silvershampoo är alltså ett shampoo som är lila/blått. Både lila och blått motverkar varma toner, tex gul och orange. Det alltså till för att motverka/dämpa de gulaktiga tonerna i håret, vilket jag tycker är jättesmart. Tex om man inte blev nöjd med håret så behöver man inte bleka igen, utan då kan man bara duscha håret med silvershampoo några gånger så blir håret mycket finare 🙂

0IMG_6873 0IMG_6897 0IMG_6886

Kram Ellen

Det här inlägget postades i Shopping. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *