Nya kajalpenna

Igår klippte jag mig hos min moster Catta. Vi bestämde oss för att bara klippa topparna och sen snedda luggen lite. Det blev väldigt bra tycker jag. Det blev inte världens skillnad men håret känns 100 gånger fräschare 😀

När jag skulle gå hem frågade Catta om jag ville ha en ny kajalpenna som hon hade fått. Hon använder inte kajal så då tyckte hon att det är bättre att ge bort de till någon som gör. Den var faktiskt jättebra. Mycket pigmenterad och var lätt att applicera 🙂

Kajalpennan är från Oriflame och heter the one kohl eye pencil. Den finns i fyra olika färger men den jag fick heter 31037 Black 🙂

00000000000000000000000000000PicMonkey Collage

Kram Ellen

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nya kajalpenna

  1. うわー、ビデオはそれが何であるか! 本当に 良い 品質ビデオ、レッスン Nya kajalpenna | Ellen Tallberg このビデオでは与えられた%は本当に実際には有益。
    コーチ ハンド バッグ http://www.nrcint.com/coach.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *